Bloggkalender

«december 2022»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Arkiv
2016
2015
2014
2013
2012
2011

2014

Innehar F-Skattsedel

Blogg

Våren 2016

2016-05-09 21:19

Oj skäms -nu var det länge sedan!!!

Ibland blir det så och tyvärr så gör ju Facebook att många hemsidor ligger lite i vila, vilket är synd tycker jag, visst fc ger snabb uppdatering, men jag vill ändå behålla min hemsida med mina foton och uppdateringar, blir lite som min egen uppdaterings dagbok!

En kort uppdate om oss!

Jag mår hyfsat bra!! Visst lite krämpor och det hör väl kanske till åldern men att åter igen drabbas av en rejäl vända av ischias i början på året var mindre kul, det satt i länge och jag är fortfarande inte bra, många besök hos naprapat blev det och att springa var inte att tänka på.

Även en rejäl influensa lyckades jag dra på mig och var helt däckad i tre veckor varav en vecka med över 40 i feber!!

Men nu är känns det som det vänt och jag hoppas det fortsätter så!!

Baqqi har inte heller varit riktigt kry och går nu på Hills i/d för diffusa magkrämpor och hur det blir får framtiden utvisa, han fyller ju tio år nu vid midsommar och varje dag med en äldre hund är en gåva!

Amaroq, ja... Amaroq gasad, hormonstinn, alltid på G för jobb och ett litet muskelknippe!!

På grund av att året inleddes med krämpor under många veckor så kom vi igång väldigt sent med lydnadsträningen, brukar ju starta upp den i slutet av januari men nu blev det ingen regelbunden uppstart förens i slutet på mars och det känns att vi inte ligger i fas för att tävla.

Under mars var vi iväg på ett sökläger i Örebro med Hanna och det var bra dagar med ett härligt positivt gäng!

Någon vecka senare var det dax för Lenas och mitt lydnadsläger igen och även detta år så hade vi bokat på Strängnäs Bk som erbjuder hyfsat boende och kanon fina stora planer till bra pris.

I år så var det Lena med Kryddan, Ann med Ice o Fly, Anna med Jackie o Ebbe och så jag å mallenutterna som kamperade i hop i dagarna tre i gassande sol och kanon bra givande träning.

5 Strängnäs deltagare

I slutet på april var det dax för Avestas årliga bruksläger och även i år så deltog jag och Amaroq i söket och vi hade tur, vi hamnade i den absolut bästa gruppen och vi hade sååå bra träning hela helgen och som jag hela tiden sagt Amaroq är en mycket bättre sök hund än spår hund, så nu måste vi snart starta i elitsök!!

Vi har ju under året tränat sök hyfsat regelbundet och det går bara bättre å bättre.

Om det nu undgått någon så får vi snart även tillökning i familjen!! Mm...en liten pälsboll flyttar hit inom två veckor och det ska bli så spännande!!

Har under flera år känt att något saknats i vår flock och jag tror att denna lilla tjej kommer göra flocken komplett igen och vad det blir av lilla Best Wishes Annia´q det får framtiden utvisa!!

                Foto Sandra Siverman

 6 Annia´q

 


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S