Lei-Anns Baqqi

Fakta

Lei-Anns Baqqi S50026/06

e.IPO1,SBCH Lei-Anns Ture S17281/1999

u.Ulli Du Haut Del`Arize S.13736/2004

Ras: Belgisk Vallhund Malinois

Kön: Hane

Född: 2006-06-25

Hd/Ad: A, u.a

MH: Genomförd med 1:a på skott

Korning: Gdk Korning & Exteriör

LP1, SeLCh ( 25 st 1:a pris i elitlydnad)

CERT ElitSök, CERT ElitSpår

Sv Spårhunds Champion

DM Mästare Spår 2013 på 596.00 Poäng

DM Bästa Bruks Ekipage 2013

VM Belgien FMBB Elitlydnad 12:e Plac 2011

SM Stockholm Elitlydnad 2011

Svensk BelgarMästare ElitLydnad  AfBv 2011

Kennel:   Lei-Anns / Leif Carlsson, Ann Carlsson

                                        

index_baqqiportrttdiffus


106_Ture   107_Ulli                     
                 

                                    

Baqqi

Redan under sommaren 2005 så bestämmde jag att mig för att skaffa ytterligare en hund och eftersom den Belgiska Vallhunden ligger mig varmt om hjärtat så föll valet på en Malinois. Jag har haft förmånen att lärt känna Mattias som har en malletik från Lei-Anns kennel och genom honom så kom jag i kontakt med Leif Carlsson i Kungälv som har Lei-Anns Kennel och  slutet av augusti 2006 hämtade jag min lilla malle!!

Baqqi har under vår tid tillsammans utvecklats till en mycket social öppen hund och allt vi provat på i träningsväg är bara så kul!!

Vi har under det första året lagt mycket tid på att träna på/av knappen med en hel del passivitet och kontaktövningar. Baqqi har visat sig ha en outtröttlig energi och älskar att jobba med mig och han har en koncentration/fokusering som är helt underbar att jobba med.

Baqqi är väldigt balanserad i allt han gör och det är förmodligen vår på/av -passivitets träning under det första året som satt sina spår på ett mycket bra sätt.

Baqqi´s spår/sök-förmåga ligger ochså högt och jag ser mycket av Chessi -min grönis i honom!! Det vill säga det här "drivet" att bara ta sig fram till varje pris!!

Motivationen ligger högt och målet är att få till nogrannheten så att balansen kvarstår oavsett situation och miljö. -Baqqi ska vara trygg i det han gör!! Det är då han kommer att fungera riktigt bra i alla situationer.

Föremålsintresset, kampen och de sociala bitarna finns inte så mycket att säga om -allt finns på plats i lagom dos på ett balanserat sätt!! 

Jaha finns det inte nå negativt att säga då!!

Hm...-jo då!! -Baqqi har som många andra av samma ras, har jag förstått av andra malleägare -haft lite problem med att vara själv hemma!!

Fast han har haft sällskap av min andra två hundar har det inte passat honom att vara utan sin matte hm...!!

Jodå det har rykt några fällar, en dörrkarm och mitt svindyra breda trägolvet skulle tydligen ha någon form av rutmönster hm......!!

Baqqi är ändå en underbar hund som har alla de drifter och egenskaper som jag anser att en bra tävlingshund skall ha och han är troligtvis den bästa hund jag någonsin kommer att ha förmånen att jobba med!! 

-Om allt går vägen -hm....ja då är målet satt högt kan jag ju säga!!

                                Carina................ 

0805_Baqqi_lydkl_3 

 index_baqqi_champion