Vem är jag då?

 

Jag är en tjej i lagom ålder!! 

Som jobbar som sjuksköterska inom den kommunala verksamheten, har tidigare jobbat på akutmottagning, sjukhus samt inom rättspsykiatri. Har även vidareutbildning som specialistpsykiatrisjuksköterska.

Jag bor i ett hus som aldrig blir helt färdigrustat!

Tycker det är roligt att snickra och har även en ettårig utbildning inom tekniken att timra timmerhus!! -det var en av de roligast utbildningarna jag gått (det tyckte Chessi oxå hon var med varje dag på utbildningen.)

Har som så många andra tjejer hållit på med ridning och då framförallt dressyr, sen gick intresset över till travhästar och då framförallt med kallblod. Travet och träningen av hästarna tog mycket av min tid under ett antal år och jag skaffade i slutet av den perioden Chessi min grönistik som var min första hund jag jobbat och tävlat aktivt med.

Insåg att det hundar jag ville hålla på med och när Chessi var fem år skaffade jag Quai min holländare, sen kom malinoisen Baqqi in i mitt liv och då fastnade jag för rasen Malionis, det senaste tillskottet i familjen är Amaroq malionis.

Jag har under mina år även jobbat aktivt inom brukshundsklubben på lokal nivå, både genom att hålla kurser inom  lydnad och bruks samt även sutit i styrelse och även ansvarat för hundägarutbildningssektorn i flera år och är nu aktiv i styrelsen i min nuvarande hemma klubb.

Jag är utbildad SBK instruktör och Mentaltestfigurant och har även en hel del kurser inom bruks/lydnad, pedagogik, inlärningsmetodik mm. Skulle gärna utbilda mig till hundpsykolog och lärare i hundtjänst någon gång i framtiden

Åker gärna på träningsläger varje år för att vidarutveckla mig både som instruktör och som förare och mycket av min fritid går åt till att träna, tävla och umgås med mina hundar.

Så här bor vi på Ängestorps Gård!!

Ängestorps Gård Sommar

Ängestorps Gård Vinter
 

Lydnads SM 2011

Lydnads SM 2011